fbpx

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Zgodnie z tzw. RODO, czyli Ogólnym Rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27
kwietnia 2016 r., a dokładnie jego artykułem 13 ust. 1 i 2, powinnam powiadomić Cię o Twoich
prawach. Zapoznaj się proszę z nimi poniżej.

• Administratorem Twoich danych osobowych jest firma ADVERTAS Agata Szczasny, ul. Poleska
43/80 51-354 Wrocław / NIP 5632158086

• Twoje dane osobowe podawane w formularzu kontaktu lub formularzu dodawania
komentarza pod postami na stronie www.wroclawkobiecymokiem.pl będą przetwarzane w
celu publikacji komentarza na stronie www lub udzielenia odpowiedzi na wysłane zapytanie
na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.

• Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu realizacji dodania
komentarza na stronie lub kontaktu z autorem bloga. Jeśli ich nie podasz, nie będę mogła
opublikować Twojego komentarza, wysyłać do Ciebie wiadomości, odpowiedzi ani innych
produktów blogowych.

• Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie do momentu wycofania przez Ciebie
udzielonej zgody, a następnie zostaną usunięte, chyba że zdecydujesz się korzystać z moich
usług i pozostawisz je na innej podstawie i we wskazanym Ci celu.

• Twoje dane osobowe będą udostępnianie innym odbiorcom danych, takim jak serwisy
świadczące usługi utrzymania systemu informatycznego i hostingu, dostawca usługi poczty
elektronicznej, dostawca usługi dystrybucji newslettera.

• Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich np. USA.

• Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, ich sprostowania, usunięcia
lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo
do przenoszenia danych, prawo żądania dostępu do danych, a także prawo wniesienia skargi
do organu nadzorczego, jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z
aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie ochrony danych. Przysługuje Ci też
prawo do bycia zapomnianym, jeśli dalsze przetwarzanie nie będzie przewidziane przez
aktualnie obowiązujące przepisy prawa.

• Posiadasz też prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, cofnięcie zgody pozostaje
bez wpływu na przetwarzanie danych, którego dokonano na podstawie zgody przez jej
cofnięciem. Twoje dane będą przechowywane przez czas nieokreślony do momentu
usunięcia strony www lub zaprzestania prowadzenia działąności bpublicystycznej w ramach
bloga www.wroclawkobiecymokiem.pl

• Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie
profilowania.

• Jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych przeze mnie narusza przepisy RODO masz
prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, na zasadach
określonych ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

Szukaj
Wrocław Kobiecym Okiem to my
Agata i Iza
Wrocław

Wrocław to nasze miasto. Wybrałyśmy je do życia. Lubimy jego klimat, atmosferę, energie, smaki ... Czujemy się tu jak w domu. Poznajcie miasto naszych zmysłów ...

Najnowszy wpis